Over Kapsalon Zurenborg

Kapsalon Zurenborg Gevel

Kapsalon Zurenborg is een bloeiende zaak waarin vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke aandacht hand in hand gaan. Hair expertise is niet enkel het mooier maken van kapsels. Van look veranderen, kan uw leven veranderen. Van trendy modern tot zakelijk strak, U kiest, wij adviseren. Voor een kwaliteits-ontharing moet U bij Kapsalon Zurenborg  zijn. Het team van Zurenborg bestaat uit specialisten die U de beste resultaten garandeert.

Kom, en ervaar ons gezellige salon met eigen karakter, waar bij U volledig kan genieten van de persoonlijke aandacht die U verdient. Wedden dat U terug zult komen? Het Zurenborg team heet U alvast graag van harte welkom! Vanwege de sentimentele band die de uitbaatster heeft met de wijk, noemde zij het kapsalon Zurenborg.

De volledige inrichting werd met de uiterste zorg gerealiseerd door haar echtgenoot. Kwaliteit, klantvriendelijkheid, hygiënisch… Veel salons beloven deze woorden..Bij het creatieve en getalenteerde team  van Zurenborg zijn ze een belofte! Kapsalon Zurenborg typeert zich als “Gastvrije kapsalon”

U krijgt gratis onbeperkt koffie of thee, de nieuwste magazines liggen er voor U klaar, er hangt een televisie voor u én de prijzen zijn heel democratisch. Kort gezegd, ons salon is zo ingericht dat U zich zeker op uw gemak zult voelen!

Deel met je vrienden!

Comments are closed.