Services

Hair-expertise

Hair-expertise is niet enkel het mooier maken van kapsels. Van look veranderen, kan uw leven veranderen. Van trendy modern tot zakelijk strak, U kiest, wij adviseren. Bij feestgelegenheden kunt U ook bij ons terecht.

Lees meer

Ontharing

Epilaties of ontharingen zijn sinds begin 2000 heel populair in België. Een ontharing laat U het best over aan een specialist. Bij kapsalon Zurenborg wordt de ontharing uitgevoerd met de laatste nieuwe technologie: het IPL lichtflitssysteem, wat de beste resultaten geeft. Overbeharing is een verschijnsel dat niet alleen praktische, maar voor veel vrouwen en mannen ook emotionele problemen met zich mee kan brengen. Het steeds maar weer verwijderen van haren met een pincet , scheren of het vermijden van lichamelijk contact zijn niet de meest aantrekkelijke oplossingen om de overbeharing voor de buitenwereld te verbergen.

Lees meer

Make-up

Bij Kapsalon Zurenborg volgen we voortdurend de nieuwste make-up- trends en tips. Onze  Lipstick, oogschaduw, eyeliner, blush en foundation zijn van de hoogste kwaliteit. Het kiezen van Make-up is net zoals het kiezen van gepaste kledij. Voor sommigen heel moeilijk voor anderen weer heel makkelijk. Er zijn oneindig veel combinaties die u kunt maken. Het Zurenborg‑Team zorgt ervoor dat u de juiste make-up heeft in alle omstandigheden! Kom gerust langs voor tips en informatie of klik hier voor contact met ons op te nemen.

Lees meer

Deel met je vrienden!

Comments are closed.